Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Problém je vláda nikoli nemoc.

Existuje Teorie dynamické efektivnosti, která tvrdí, že nejlepším řešením každého problému je podnikatelská kreativita.

0 0
možnosti
Foto

Určitě máte jistou představu řešení problému, ale popsaným způsobem toho budete dosahovat velmi obtížně. Vy totiž vstupujete do běhu řešení, aniž byste ho zahájil. Vy hned zpočátku "víte", ale tak to nefunguje.

Je mnoho teorií a škol, ale všechny mají standardní zahájení, totiž poznání, chcete-li zjištění a analýza problému. Bez toho nemáte šanci být úspěšný. Toto a navazující kroky naše vláda vůbec neprovedla, zřejmě si myslela, že je nejlepší a kovid se jí lekne. Jenže on je větší frajer.

0 0
možnosti

J34a59n 45R75á49ž

26. 2. 2021 19:20

Je to dobrý excurs do teorie krizového managementu. Potud s textem souhlasím.

Ale zastávám názor, že nejde po roce vyhlašování různých forem omezování, u nichž úspěšnost každý občan mnoha oprávněnými argumenty zpochybňuje, zavádět restrikce ještě tvrdší. To nefunguje.

Vláda, která nebyla schopna prosadit, aby se dodržovaly relativně mírnější restriktivni opatření, nemůže chtít, aby občané dobrovolně dodržovali restrikce podstatně tvrdší

Jak řekl rakouský kancléř Kurz : Učelnější je nekompromisní dozor nad dodržováním relativně mírných opatření, než zavádět stále tvrdší a tvrdší opatření nová.

1 0
možnosti
Foto

Dnes jsem odjel autem z táborského okresu do českobudějovického. Na Hluboké n./Vlt. jsem si odehrál devět jamek na golfu a zase odjel domů. Nikoho jsem přitom nepotkal a kdyby i hrozilo střetnutí s kýmkoliv obloukem bych se mu vyhnul. Vůbec nejde o příkazy ani zákazy a řadu opatření. Budeme-li se chovat zodpovědně, nemusí nám vláda nic zakazovat. Stačilo by nepouštět děti do škol, protože u nich nelze počítat s tím, že se budou chovat rozumně.

1 1
možnosti

J49a75n 21R33á30ž

26. 2. 2021 19:30

Obden se s kamarádem sejdeme u rundy golfu. S nikým se tam nějak do "krizové" blízkosti nedostaneme a s parťákem (oba máme negativní testy) jsme si nejblíž, když jdeme z parkoviště na první odpaliště a když si na závěr poděkujeme za hru. Kdo si myslí, že golfisté při hře chodí spolu a nějak se vykecávají, o této hře nic neví.

No a jímá mne smutek, že mi vláda zakáže i takovou formu zdravého a z hlediska možné nákazy zcela bezpečného pohybu na čerstvém vzduchu zakáže.

0 0
možnosti

Typické žvanění mistra světa. Všichni na světě jsou hloupí a všichni to dělají špatně, jen já vím, jak na to. Zlatá medaile.

1 0
možnosti

Pokud budete řešit tepenné krvácení zaškrcením krku, pacient zemře.

1 0
možnosti

J63a75n 44R95á63ž

26. 2. 2021 19:39

V intencích podivného rozhodování jak úřadů, tak soudů, abychom měli strach zastavit tepenné krvácení nesterilním šátkem.

K této dedukci mne přivedl názor hygienika, že rozvoz vakcín nesmí provádět osoba, která k zacházení s léky není atestovaná. Takže kvůli nedostatku atestovaných osob, je lepší nechat vakcíny na skladě.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS