Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J31a35n 91Z79í40m28a

30. 1. 2021 20:59

Trefné. Diky za pekny clanek....

0 0
možnosti

Takový dlouhý text a taková blbost. Co taky čekat od renesančního člověka, že?

0 0
možnosti

Nesouhlasím s vámi, že ve vládě není nikdo, kdo by uměl mluvit. Pan dvojministr Havlíček umí mluvit velmi dobře, velmi rychle a přitom zřetelně, velmi přesvědčivě a nic přitom neříct.

10 0
možnosti
Foto

A to mluví za dva.:-) Vlastně za tři, i za Babiše.;-D

1 0
možnosti

Ono se to netýká jen Blatného, ale celé vlády. Z kapitána docela rozjetého parníku se stala ze dne na den kapitánem potápějícího se vraku s rebelující posádkou, aniž by s tím mohla cokoli udělat. Ze dne na den bylo vnějšími silami rozhodnuto, že se do dějin zapíše černým písmem a odejde s ostudou. Ano, bylo možné se této role ujmout s větší ctí a profesionalitou. To se bohužel nestalo, nejednalo se o vládu schopnou řídit loď za špatných podmínek. Je ale otázkou, zda by takovou vládu byla naše politická scéna vůbec schopna vygenerovat. Spíše ne.

Naopak nesouhlasím s vaším pohledem a nadějemi vkládanými do PSA. Žádná pitomá tabulka nemůže řídit epidemii, kterou nedovedou predikovat ani vědci s aktuálními daty. PES je jen politický konstrukt vynucený nereálnými požadavky "dejte nám něco pevného", nic víc.

2 0
možnosti
Foto

R27a92d97e48k 70H20a89m76p71l

27. 1. 2021 14:17

No, popravdě by to asi chtělo trochu těch historických souvislostí (mimochodem, hezky o nich napsal i Karel Kryl :-). Ono srovnávat Háchu s Blatným, to už chce dost velkou kuráž.

1 0
možnosti

Autore, já jsem pro cestu zrušení všech opatření, a rizikové skupiny (kdo to je, není dodnes jasné), ať se chrání. Ostatní ať chodí do práce, podnikají, děti ať mažou do škol a na tělocvik. A věř mi, že za chvíli po celé "pandemii" neštěkne ani pes.

4 2
možnosti

Já jsem toho názoru, že pan Blatný tu funkci vzal na můj vkus nějak moc rychle po zinscenovaném odstoupení předchůdce a možná i z donucení. V tom stavu, kdy to přebral to člověk s normálním pudem sebezáchovy neudělá. No kdo chce kam.......

2 0
možnosti
Foto

Ale abych jen nekritizovala, co se týče Blatného jste to vystihl dobře.R^

3 0
možnosti
Foto

Srovnávat Blatného s Emilem Háchou snad může jen člověk, který nezná pořádně dějiny.

Blatný je tak maximálně směšný. A hrozí mu tak maximálně ostuda a odchod z funkce.

Souhlasím s paní Jandovou. A vy si nastudujte působení Dr. E. Háchy pečlivěji, než zase začnete někoho srovnávat.

11 0
možnosti

Pan doktor věděl co je Andy zač, podepsal tu petici, že. Přesto vsadil svoji pověst a kariéru do podniku plného obětovaných ovcí, těch co vzali nohy na ramena zavčasu a na smrt oddaných, morálkou nepolíbených, sluhů.

Snad si myslí, že má ještě čas z toho bez poskvrny vystoupit dobrovolně, já však vidím, že už je pozdě, už má na triku fleky a při odchodu ještě špíny přibude, o to se Andyho média postarají. Takže jestli doufá v návrat se zpětným časovým skokem, tak se šeredně plete.

Jinak souhlasím s tím, že srovnání s Háchou silně kulhá, snad jen že jde obecně o čas krize a ani to nelze moc porovnávat. Zásadně také nesouhlasím s každým porovnáním, které se odvolává na dobu války, jedno které.

1 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 889x
Cestovatel, fotograf, lingvista-samouk a tak trochu spisovatel-amatér. A celkem dobrodružný blázen :)) Zkrátka renesanční člověk

Můj cestovatelský vlog:

https://www.youtube.com/lexuniverse

Seznam rubrik